English (GB) Dutch (NL) Irish (IE) German (DE) Italian (IT) Romanian (RO) Croatian (HR) Flemish (BE) Spanish (ES)

Huis

Project

Partners

Nieuws

Resultaten

Contact

9 - 10 April 2015 - Meeting in Belgium

Voor het project W2L2W (Way to Learn to Work) waren op 9 en 10 april maar liefst 36 personen uit 9 Europese landen te gast bij Mentor vzw in Kortrijk. Zij kregen van VDAB, Stad Kortrijk, OCMW Kortrijk en collega's uit Mentor toelichtingen over de Vlaamse en lokale aanpak van jeugdwerkloosheid. Mentor was namelijk gastvrouw voor het 9de en voorlaatste uitwisselingsbezoek van het partnerschap.

Tegelijkertijd mochten de partners ook letterlijk en figuurlijk proeven van het leven in Kortrijk, door bijvoorbeeld een bezoek aan de frituur, een bezoek aan Stal 13 (www.stal13.be) en natuurlijk ook door op verkenning te gaan in het stadscentrum, die in de ban was van de Paasfoor.

We kunnen spreken van een geslaagde uitwisseling met de partners en kijken uit naar het slotevent dat eind mei doorgaat in Breda, Nederland. Daar zullen de conclusies van alle bezoeken aan alle partnerlanden gebundeld worden en opgenomen in een publicatie.

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? Registreer

Intranet

Nieuws

28 - 29 May 2015 - Meeting in Netherlands

August 2014 - Interim Highlights Way 2 Learn 2 Work

9 - 10 April 2015 - Meeting in Belgium

Voor het project W2L2W (Way to Learn to Work) waren op 9 en 10 april maar liefst 36 personen uit 9...

...

The Way to Learn to Work project is funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.